/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Vrei apartament, dar nu îți dorești să achiți dobânda la bancă? Profită de oferta Newton House

missing
16 iunie 2020, ora 17:00

Pandemie? Carantină? Ți-e frică să te implici acum în credite la bancă, dar totuși visezi la propria locuință? Profită de oferta Newton House și achită apartamentul tău în rate, fără dobândă, timp de cinci ani!

OFERTA NEWTON HOUSE:
– Achitare în rate de la DEZVOLTATOR;
– Doar cu buletinul;
– Timp de 5 ani;

– Prima Rata doar 3200 euro;
– Fără dobândă;
– Fără certificat de salariu.

Accesează link-ul de mai jos și află detalii despre apartamente: https://forms.gle/22fg9DqLgbW5nrFS7

Situat într-o zonă ecologică deosebită, pe strada Ioana Radu – „Newton House” se afla între trei (!) parcuri, care-ți oferă aer curat și o priveliște de basm. Totodată, poziționarea între două artere principale ale sectorului Buiucani: Ion Creangă și Vissarion Belinskii, asigură accesul direct și comod spre orice destinație dorită.

„Newton House” îți oferă caracteristicile unui Complex Locativ Inteligent și te ajută să fii mai aproape de stilul de viață, pe care îl meriți: să trăiești în siguranță și confort.

Sună acum: 060222394.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram