Cel mai nou model Porsche, prezentat în această primăvară şi devenind unul dintre cele mai rapide automobile stradale de pe planetă, este deja în Republica Moldova!

Primul exemplar al noii generaţii Porsche 911 Turbo S a fost descărcat de curând de pe o platformă care a ajuns la Chişinău.

Amintim pe scurt că modelul este actualmente vârful de gamă al mărcii germane şi deţine un nou motor boxer dezvoltat, de 3.8 litri volum şi cu două turbocompresoare VTG, care generează 650 CP şi 800 Nm de cuplu (+70 CP şi +50 Nm, comparativ cu generaţia precedentă). Află mai multe, dar şi cât costă o astfel de maşină la noi, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!