/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premieră mondială: Ediţia limitată Range Rover Autobiography Fifty

17 iunie 2020, ora 11:07

Range Rover sărbătorește astăzi 50 de ani de inovație de pionierat, rafinament fără egal și capacitate de neegalat pe toate terenurile cu introducerea noului Range Rover Fifty. Ediţia limitată de maşini va fi disponibilă în doar 1.970 de exemplare!

SUV-ul de lux original a definit piața din 17 iunie 1970 și, cinci decenii mai departe, Range Rover a evoluat pentru a deveni o familie de vehicule de lux de dorit și capabile. Amestecul său convingător de design, rafinament și inovație inginerească și-a asigurat locul ca punct de referință pentru toate SUV-urile de lux.

De-a lungul celor 50 de ani de viață, Range Rover a realizat multe premiere mondiale și a realizat numeroase realizări impresionante. A fost primul SUV care a fost echipat un sistem permanent 4WD când a fost lansat, iar în 1989 a fost primul 4×4 din lume care a fost echipat cu sistem antiblocare a frânelor – ABS. Află prin ce se remarcă ediţia limitată şi vezi o galerie foto completă cu maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram