Sosirea noilor BMW M5 și BMW M5 Competition văd sedanurile de înaltă performanță de la BMW M GmbH revenind pe scena automobilelor sportive într-o formă și mai clară. Deşi puterea de sub capotă nu a fost sporită, există îmbunatățiri semnificative la alte capitole.

Printre acestea se numără noi amortizoare preluate de la BMW M8 Gran Coupe şi un şasiu revizuit, soluţii care oferă un condus şi o manevrabilitate şi mai bună, combinate cu un nivel superior de confort.

Motorul V8 al modelelor BMW M5 şi BMW M5 Competition funcţionează la turaţii ridicate, un stil derivat din curse – adică cu o putere impunătoare şi livrare superioară a puterii. BMW M5 generează 600 CP la 6.000 rpm, în timp ce 625 CP ai lui BMW M5 Competition sunt disponibili la 6.000 rpm. Citeşte articolul complet pentru a afla toate detaliile, dar şi preţul maşinilor, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!