/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Se caută director general la „Moldexpo”. Termenul limită de depunere a documentelor

missing
17 iunie 2020, ora 09:52

Se caută director general la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”. Cei care își doresc această funcție, pot depune documentele până în după-amiaza zilei de 30 iunie, la sediul Agenției Proprietății Publice. Viitorul director se va afla în funcție pentru următorii cinci ani.

Candidații care se vor înscrie la concurs trebuie să întrunească mai multe criterii. Mai exact, trebuie să fie cetățeni ai Republicii Moldova, să cunoască limba de stat, să aibă studii superioare în domeniile expozițional, juridic sau economic, să aibă experiență în funcții de conducere de cel puțin patru ani. De asemenea, una dintre cerințe este să cunoască cel puțin o limbă de circulație internațională utilizată de ONU (araba, chineză, engleză, franceză, rusă și spaniolă) și să nu aibă antecedente penale. 

 Candidatul, selectat de consiliu, în baza concursului, va încheia un contract  individual de muncă cu Consiliul Societății pentru o perioadă de  până la 5 ani.

În prezent, CIE „Moldexpo” este condus de Carolina Chiper, care este director general interimar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram