După ce ani de zile în Parlamentul Republicii Moldova s-au tot cumpărat și vândut deputați (o spun însăși actorii politici), recent, Legislativul a adoptat o Declarație prin care condamnă fenomenul numit traseism politic (atunci când politicienii trec dintr-un partid în altul). Subiectul este foarte actual și în prezenta legislatură când aproape jumătate dintre deputații democrați „au făcut picioare”. Fostul democrat Candu spune că unii dintre deputații care au votat declatația de condamnare a traseismului politic nu aveau dreptul moral să o facă, iar Filip consideră printre aceștia este chiar el, proaspătul lider al grupului Pro Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!