Din iulie 2020, noi motoare diesel cu şase cilindri dispuşi în linie vor îmbunătăţi supremaţia şi eficienţa a numeroase modele BMW Seria 7. Propulsoarele dezvoltate suplimentar se bucură de performanţe îmbunătăţite şi eficienţă optimizată. Mai mult, ele includ şi tehnologia mild hybrid 48V.

Iar datorită sistemului de ultimă oră pentru post tratarea gazelor de eşapament, toate modelele diesel ale BMW Seria 7 vor îndeplini în viitor standardul de emisii Euro 6d.

Mai mult, cu începere din iulie 2020, cea mai recentă versiune a Direcţiei Active Integral va fi disponibilă pentru toate variantele de model ale sedanului de lux. De asemenea, gama de echipamente speciale va fi suplimentată cu noi culori pentru exterior şi opţiuni de calitate de la BMW Individual. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!