/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

La Inspectoratul de Poliție din Telenești se fac percheziții

missing
18 iunie 2020, ora 18:52

UPDATE, ORA 19.00: Potrivit reprezentanților CNA, este vorba despre un dosar de corupție, cu implicarea unui avocat. Acesta este suspectat că a luat șpagă de 2000 de euro de la un cetățean, cu promisiunea de a-l ajuta „să rezolve” un dosar. Avocatul este reținut. Cu detalii, oamenii legii vor reveni pe parcursul zilei de mâine. 

ORA 18.52: La Inspectoratul de Poliție din Telenești se fac percheziții. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către ofițera de presă a IP Telenești, Elena Băetrău. Potrivit ei, perchezițiile sunt efectuate de către ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA). Nu se cunoaște deocamdată cine este vizat și în ce dosar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram