Automobili Lamborghini prezintă primul său SUV Urus în noua ediție de design – Pearl Capsule: începutul unor noi aventuri în culori și caracteristici. În acelaşi timp, aflaţi că maşina s-a scumpit, pentru unii diferenţa fiind semnificativă.

Această primă opțiune exclusivă de personalizare pentru Urus este creată de departamentul de design Centro Stile al mărcii, pentru a arăta stilul inimitabil și performanțele emoționante ale modelului.

Exteriorul bi-ton îmbracă tradiționalele culori lucioase, aplicate în patru straturi de vopsea perlată, precum: Giallo Inti, Arancio Borealis şi Verde Mantis. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!