Primele imagini cu noul VW Arteon facelift, dar şi varianta sa Shooting Brake într-o versiune cross, complet fără camuflaj, au apărut în baza de date a instituției chineze care se ocupă de certificarea viitoarelor automobile.

În statul asiatic VW Arteon va continua să fie comercializat sub denumirea VW CC. Procesul de actualizare îi va aduce un capăt frontal modificat, blocuri optice cu noi elemente, noi modele de jante, printre alte detalii schimbate minor.

Exemplarul din imagini este un liftback în echipare R-Line, care dispune şi de un bodykit exterior diferit, care-l face să arate mai agresiv. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!