/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Premieră: Ediţia specială şi limitată McLaren 720S Le Mans

missing
18 iunie 2020, ora 14:37

McLaren Automotive sărbătorește una dintre cele mai mari realizări personale din istoria motorsportului – victoria la cursa de 24 de ore de la Le Mans din prima încercare – cu o ediție specială a supercarului 720S Coupe. 

Seria este limitată la doar 50 de automobil disponibile la nivel mondial, dintre care 16 doar în Europa!

Modelul 720S Le Mans a fost creat pentru a marca un sfert de secol de când McLaren F1 GTR #59 a câștigat cursa renumită de anduranță. Condusă pe rând de piloţii JJ Lehto, Yannick Dalmas şi Masanori Sekiya, mașina a văzut steagul cu carouri în ziua de 18 iunie 1995. Alte trei exemplare F1 GTR au finisat în top 5. Află prin ce se va deosebi de un model standard, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram