Încă de la legendarul “Hammer” din 1986, clasa E cu motorul său superior a fost unul dintre modelele centrale care formează nucleul mărcii Mercedes-AMG. În ultima sa generație, dinamica sportivă a modelelor de performanță de la Affalterbach sunt combinate cu un confort considerabil mai mare și completate de o actualizare de design extinsă.

Ce s-a schimbat pe maşini în cadrul facelift-ului: Priza de aer centrală de răcire, din secțiunea frontală complet restilizată, este semnificativ mai mare, iar grila radiatorului este acum specifică AMG cu 12 lame verticale şi o stea centrală.

Împreună cu farurile Multibeam LED mai plate, arcurile caracteristice ale roților modelului au fost evazate mai departe spre exterior (anterior dacă aripile faţă erau mai extinse cu 17 mm în comparaţie cu sedanul/break-ul de bază, acum sunt cu 27 mm). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!