/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Premieră mondială: Noile Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Saloon & Estate facelift

missing
18 iunie 2020, ora 09:17

Încă de la legendarul “Hammer” din 1986, clasa E cu motorul său superior a fost unul dintre modelele centrale care formează nucleul mărcii Mercedes-AMG. În ultima sa generație, dinamica sportivă a modelelor de performanță de la Affalterbach sunt combinate cu un confort considerabil mai mare și completate de o actualizare de design extinsă.

Ce s-a schimbat pe maşini în cadrul facelift-ului: Priza de aer centrală de răcire, din secțiunea frontală complet restilizată, este semnificativ mai mare, iar grila radiatorului este acum specifică AMG cu 12 lame verticale şi o stea centrală.

Împreună cu farurile Multibeam LED mai plate, arcurile caracteristice ale roților modelului au fost evazate mai departe spre exterior (anterior dacă aripile faţă erau mai extinse cu 17 mm în comparaţie cu sedanul/break-ul de bază, acum sunt cu 27 mm). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram