/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premieră: Noul Donkervoort D8 GTO-JD70 – o jucărie care nu este pentru cei slabi de fire

missing
18 iunie 2020, ora 17:43

Poate nu toată lumea cunoaşte, dar în Olanda există un mic producător de maşini sportive în ediţii limitate numit Donkervoort.

Însăşi compania a fost fondată în anul 1978, iar acum un an, la fel vara, şi-a sărbătorit a 70-a aniversare fondatorul acesteia – Joop Donkervoorts. Atunci, în calitate de tribut adus şi cadou, a şi fost anunţat roadster-ul D8 GTO-JD70.

Premiera-i însă a avut loc acum câteva ore. Versiunea specială se bazează pe modelul standard D8 GTO cu o greutate mai mică de 700 kg (680), iar tirajul va fi limitat la doar 70 de exemplare, mai mult din jumătate fiind deja vândute! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram