Poate nu toată lumea cunoaşte, dar în Olanda există un mic producător de maşini sportive în ediţii limitate numit Donkervoort.

Însăşi compania a fost fondată în anul 1978, iar acum un an, la fel vara, şi-a sărbătorit a 70-a aniversare fondatorul acesteia – Joop Donkervoorts. Atunci, în calitate de tribut adus şi cadou, a şi fost anunţat roadster-ul D8 GTO-JD70.

Premiera-i însă a avut loc acum câteva ore. Versiunea specială se bazează pe modelul standard D8 GTO cu o greutate mai mică de 700 kg (680), iar tirajul va fi limitat la doar 70 de exemplare, mai mult din jumătate fiind deja vândute! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!