Un Mercedes-Benz GLS în versiune 400 d 4MATIC, SUV de ultimă generaţie, a ajuns şi în ţara noastră de curând, asta după ce a fost prezentat acum aproximativ un an în urmă în premieră mondială.

Se pare însă că startul unei exploatări liniştite şi normale pe drumurile din Republica Moldova a eşuat. Automobilul premium a fost surprins în preajma unui centru comercial din sectorul Rîşcani al capitalei fără două roţi, ambele de pe partea dreaptă fiind lipsă.

Maşina a păstrat în schimb celelalte două roţi şi la momentul imortalizării situaţiei stătea pe două suporturi. Citeşte continuarea articolului şi vezi imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!