/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Cel mai rapid Audi RS 7 Sportback de nouă generaţie? Poate atinge peste 360 km/h în treapta a şaptea din opt

missing
19 iunie 2020, ora 11:09

Să fie acesta la moment cel mai rapid, modificat, Audi RS 7 Sportback de nouă generaţie? Cel mai probabil că da, pentru că astfel de caracteristici dinamice actualizate nu s-au mai putut observa în practică la alte proiecte de tuning.

Cu noi forţe automobilul preparat de atelierul german HGP este capabil să facă 0-100 km/h în 2.8 secunde, 100-200 km/h în circa 5.5 secunde, iar viteza maximă nu are o limită, putând depăşi pragul psihologic de 360 km/h!

În linii generale, pentru noul RS 7 Sportback atelierul în cauză pune la dispoziţie două Stage-uri. Află mai multe şi vezi ce poate maşina pe autostradă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram