/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Chevrolet prezintă un motor V8 de 7.0 litri care poate fi cumpărat angro şi pus pe maşini

missing
19 iunie 2020, ora 12:55

Într-o lume în care majoritatea producătorilor auto se orientează spre downsizing, spre a micşora cât mai mult posibil volumul propulsoarelor, chiar și pe SUV-uri sau pickup-uri mari putem întâlni motoare cu o capacitate cilindrică destul de modestă.

Pe de altă parte, există jucători pe piaţă care mai oferă agregate-monstru, voluminoase, unde mai pui că sunt natural aspirate.

În același timp, unele companii se întâmplă să furnizeze motoare similare gata asamblate pentru proiecte private sau întreprinderi mici. Unul dintre cei mai populari producători de astfel de produse este nimeni altcineva decât Chevrolet. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram