Nu mai este un secret, cel puţin pentru noi, reprezentanţii presei auto, că după maşinile Ferrari există o coadă imensă, motiv pentru care angajaţii fabricii din Italia au un volum de lucru asigurat pe câţiva ani înainte!

Chiar şi regregatul Sergio Marchionne declarase în 2017 că, din motiv ce supercarurile Ferrari sunt mult mai exclusive decât cele ale Lamborghini, timpul de aşteptare a plasării şi primii comenzilor este semnificativ mai lung, iar însuşi procesul de achiziţie este mai complicat, mulţi refuză şi îşi îndreaptă atenţia către produsele concurenţilor.

De exemplu, achiziționarea unui LaFerrari era posibilă doar în cazul în care conducerea companiei aproba fiecare contract în parte. Cumpărătorul potenţial trebuia să mai aibă neapărat în proprietate câteva maşini Ferrari. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!