/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Dovada că după maşinile Ferrari este un rând mare! Ion Ţiriac şi-a primit abia acum o comandă

missing
19 iunie 2020, ora 13:41

Nu mai este un secret, cel puţin pentru noi, reprezentanţii presei auto, că după maşinile Ferrari există o coadă imensă, motiv pentru care angajaţii fabricii din Italia au un volum de lucru asigurat pe câţiva ani înainte!

Chiar şi regregatul Sergio Marchionne declarase în 2017 că, din motiv ce supercarurile Ferrari sunt mult mai exclusive decât cele ale Lamborghini, timpul de aşteptare a plasării şi primii comenzilor este semnificativ mai lung, iar însuşi procesul de achiziţie este mai complicat, mulţi refuză şi îşi îndreaptă atenţia către produsele concurenţilor.

De exemplu, achiziționarea unui LaFerrari era posibilă doar în cazul în care conducerea companiei aproba fiecare contract în parte. Cumpărătorul potenţial trebuia să mai aibă neapărat în proprietate câteva maşini Ferrari. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram