/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Hyundai și KIA cresc eficiența maşinilor electrice cu noua tehnologie de pompare de căldură

missing
19 iunie 2020, ora 09:05

Hyundai Motor Company și KIA Motors Corporation au dezvăluit detalii despre sistemul lor inovator de pompe de căldură, implementat în gama de vehicule electrice globale (EV) ale mărcilor. Sistemul de pompe de căldură are menirea de a maximiza autonomia electrică a maşinilor la temperaturi scăzute.

Pompa de căldură dezvoltată de Hyundai și KIA este catalogată ca o inovaţie de management termic care creşte distanța pe care electromobilele, absorbind căldura reziduală pentru a încălzi cabina. Aceasta permite posesorilor de maşini ECO să-și încălzească habitaclul pe timp rece, fără să afecteze semnificativ autonomia, spre deosebire de alte vehicule.

Tehnologia a fost introdusă pentru prima dată în 2014 pe prima generație KIA Soul EV. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram