Ford F-150 Raptor a devenit deja un model legendar printre pickup-urile puternice. Până şi noi nu am ezitat să testăm o maşină cu un astfel de statut. Iar pentru că are şi un look destul de impresionant, diverse ateliere de tuning încearcă să preia forme şi unghiuri pentru a le reda pe alte maşini din segment.

Însă cum ar fi dacă, chiar şi cel mai simplu Ford Ranger, fratele mai mic, ar arăta ca un F-150 Raptor! Un răspuns îl au băieţii de la atelierul TTN Hypersport din Thailanda, cărora le-a reuşit să facă o operaţie estetică destul de precisă în acest sens.

Cu un astfel de kit dezvoltat, copia de original devine foarte dificil de distins, asta dacă este să fie văzută de la distanţă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD şi admiră proiectul într-o galerie foto extinsă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!