/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Puţin probabil să le deosebeşti! Ce maşină de fapt se ascunde sub acest “Ford F-150 Raptor”

missing
19 iunie 2020, ora 17:04

Ford F-150 Raptor a devenit deja un model legendar printre pickup-urile puternice. Până şi noi nu am ezitat să testăm o maşină cu un astfel de statut. Iar pentru că are şi un look destul de impresionant, diverse ateliere de tuning încearcă să preia forme şi unghiuri pentru a le reda pe alte maşini din segment.

Însă cum ar fi dacă, chiar şi cel mai simplu Ford Ranger, fratele mai mic, ar arăta ca un F-150 Raptor! Un răspuns îl au băieţii de la atelierul TTN Hypersport din Thailanda, cărora le-a reuşit să facă o operaţie estetică destul de precisă în acest sens.

Cu un astfel de kit dezvoltat, copia de original devine foarte dificil de distins, asta dacă este să fie văzută de la distanţă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD şi admiră proiectul într-o galerie foto extinsă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram