/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

TECHART a început pregătirea unor opţiuni de rafinament pentru noul Porsche Taycan

19 iunie 2020, ora 15:16

TECHART începe să modifice primul electromobil marca Porsche – noul Taycan! La fel ca orice alt program TECHART pentru autoturismele Porsche, noua gamă de produse pentru Taycan vizează cea mai mare diversitate de opțiuni de personalizare.

Prin urmare, departamentul de inginerie TECHART este preocupat de toate sferele de personalizare, cum ar fi designul exterior și designul aerodinamic, piesele și garniturile din fibră de carbon, precum și tot felul de rafinări interioare și de prelucrare a materialelor de înaltă calitate.

Nu în ultimul rând, TECHART răspunde provocării de a identifica potențialul de a îmbunătăți în continuare performanța motoarelor electrice, a condusului și a utilizării de zi cu zi a modelelor Taycan! Vezi prima imagine cu maşina cu un aerokit şi alte detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram