Dragi prieteni, mă bucur să vă prezint astăzi primul test drive din Moldova cu noua generație Toyota Highlander! Chiar dacă este un model lansat pe la începutul anilor 2000, în mare parte pentru clienții nord americani, de ceva timp Toyota a făcut disponibil acest model și pentru clienții săi din unele state din Europa de Est, printre care și Republica Moldova.

Ce noutăți aduce Highlander? În primul rând un design preluat în mare parte de la RAV4 și care îl prinde foarte bine, mai mult spațiu interior, un sistem de torque vectoring pe roțile din spate și multe altele.

Vă invit să vedeți și voi ce am avut de spus despre a patra generație Highlander și ce consum am înregistrat conducând motorul de 3.5 litri. Sper să vă placă test drive-ul și aștept părerea voastră despre noul Highlander! Vizionare plăcută! O galerie foto cu maşina o puteţi admira pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!