După furtuna de ieri, când mai multe străzi din capitală s-au transformat inevitabil în râuri, din nou, pe carosabilele scurse şi în scurt timp uscate a rămas noroi, pietriş, cioburi de sticlă şi alte murdării aduse cu apa de pe căi adiacente.

Dar pentru că şi acestea din urmă s-au întărit, uscându-se concomitent cu suprafaţa carosabilă, s-a necesitat intervenţia muncitorilor, angajaţi ai municipalităţii, pentru a curăţa drumurile, inclusiv pentru ca impuritățile să nu prezinte un impediment, pericol sau un disconfort pentru participanţii la trafic.

Şi iată ce s-a întâmplat astăzi pe strada Calea Ieşilor din capitală, în apropiere de sensul giratoriu de la uzina TOPAZ. Citeşte continuarea şi vezi o serie de imagini foto/video, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!