/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Indiferenţă, iresponsabilitate sau lucru de mântuială? Cum s-a curăţat astăzi strada Calea Ieşilor după ploaie

missing
20 iunie 2020, ora 21:25

După furtuna de ieri, când mai multe străzi din capitală s-au transformat inevitabil în râuri, din nou, pe carosabilele scurse şi în scurt timp uscate a rămas noroi, pietriş, cioburi de sticlă şi alte murdării aduse cu apa de pe căi adiacente.

Dar pentru că şi acestea din urmă s-au întărit, uscându-se concomitent cu suprafaţa carosabilă, s-a necesitat intervenţia muncitorilor, angajaţi ai municipalităţii, pentru a curăţa drumurile, inclusiv pentru ca impuritățile să nu prezinte un impediment, pericol sau un disconfort pentru participanţii la trafic.

Şi iată ce s-a întâmplat astăzi pe strada Calea Ieşilor din capitală, în apropiere de sensul giratoriu de la uzina TOPAZ. Citeşte continuarea şi vezi o serie de imagini foto/video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram