Înființată în anul 2007, cu paşi mici făcuţi în timp, compania americană Lucid Motors a ajuns la o maturitate şi se pregăteşte pentru premiera primului său model. Noul electromobil va putea impune o concurență serioasă aceluiaşi Tesla Model SMercedes-Benz EQS şi compania.

Vorbim despre sedanul Air, un automobil foarte interesant care a început să atragă atenţia lumii prin versiunea sa conceptuală, prezentată în decembrie 2016. Deoarece au mai rămas doar câteva săptămâni până la premieră, au devenit cunoscute prime detalii oficiale despre modelul de serie.

Aflaţi că noul Lucid Air va fi primul electromobil de serie construit pe o arhitectură electrică nouă de 900V (amintim că Porsche a dezvoltat pentru Taycan una de 800V, iar Rimac va pune pe supercarul C_Two una de 720V). Citeşte articolul mai departe pentru a afla şi alte detalii curioase, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!