/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Accident aproape de miezul nopţii în sensul giratoriu de pe str. Vadul lui Vodă. Un automobil s-a răsturnat

missing
22 iunie 2020, ora 13:32

Împreună cu detalii despre accidentul de ultimă oră de pe strada Petricani, poliţia ne-a oferit informaţii despre un alt incident care s-a întâmplat în seara zilei de ieri, aproape de miezul nopţii.

În sensul giratoriu de pe str. Vadul lui Vodă s-a răsturnat un automobil, iar mai multe imagini realizate de martori oculari ale urmărilor au fost făcute publice pe o reţea de socializare.

Autoritățile au fost sesizate despre cele întâmplate la ora 22:43, la faţa locului deplasându-se imediat un echipaj al secției documentare accidente rutiere al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram