/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Grosolănie fără margini! Cum a ales să se oprească la semafor un şofer moldovean

missing
22 iunie 2020, ora 11:43

Diverse situaţii care se întâmplă în trafic ne învaţă unele lecţii, altele ne fac să fim mai răbdători, însă sunt şi unele din cale afară de revoltătoare.

Iată una din categoria acestora, surprinsă acum câteva ore de un membru al grupului InfoTrafic.MD, pe şoseaua Balcani.

În intersecţia care face legătură cu drumurile ce duc în localităţile Durleşti şi Dumbrava, acolo unde acum câţiva ani a fost instalat un complex de semafoare, şi-a făcut apariţia în văzul mai multor şoferi, dar şi în vizorul unei camere de bord, conducătorul unei Toyota care nu cunoaşte ce înseamnă respect şi a sta în rând, ori nu doreşte să le cunoască. Citeşte articolul mai departe şi vezi momentul încălcării, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram