Război în Ucraina, ziua 398: Tancuri donate și explozii la Kiev! Rusia avertizează Armenia, iar Zelenski are o profeție alarmantă

Întâlnirea dintre PAS, Platforma DA și PDM, care urma să aibă loc astăzi, anulată

22 iunie 2020, ora 11:08

Întâlnirea care urma să aibă loc astăzi, 22 iunie, între Platforma DA, PAS și PDM s-a anulat. În timp ce reprezentanții PAS susțin că aceasta a fost anulată de PDM, democrații spun că nu se poate anula ceea ce nu există.

UPDATE 11:59. Ulterior, comunicatoarea de la PAS a precizat pentru tv8 că întâlnirea s-a organizat la inițiativa Platformei DA și a fost stabilită pentru luni la ora 9 la Parlament. „Reprezentantul PAS, Igor Grosu, s-a prezent acolo, însă a fost prezent doar reprezentantul PD, în lipsa partenerilor de la DA. Întâlnirea a fost amânată, însă noi nu am fost informați în prealabil despre motivele amânării!”, a declarat Aurica Jardan.

Purtătoarea de cuvânt al PAS, Aurica Jardan, a declarat pentru tv8, că întâlnirea dintre cele trei formațiuni a fost anulată de către Partidul Democrat. Pe de altă parte, Dumitru Diacov, președintele de onoare al PDM, susține că ei nu au putut anula ceva ce nu există.

Potrivit lui, el a aflat din presă despre presupusa întâlnire. „Eu am văzut asta în presă. L-am întrebat pe domnul Filip și el a spus că nimeni nu a vorbit cu el”, afirmă Diacov.

Precizăm că vineri, în cadrul unei emisiuni televizat, deputații Igor Munteanu de la Platforma DA și Igor Grosu de la PAS au anunțat că luni, 22 iunie, PDM, PAS și Platforma DA ar urma să se întâlnească luni, 22 iunie, în vederea configurării unei noi majorități parlamentare. De asemenea, cele trei formațiuni ar urma să discute despre posibilitatea demiterii Guvernului Chicu și creării unui nou Cabinet de miniștri.

Platforma DA, PAS și PDM se întâlnesc luni pentru consultări în vederea configurării unei noi coaliții

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram