Furtunile puternice, care în aceste zile s-au resimţit şi pe teritoriul Republicii Moldova, au afectat şi vestul Federaţiei Ruse. Iar dacă noi am scăpat încă bine merci, în Chişinău doar unele străzi transformându-se în râuri cu o înălţime moderată, atunci mai multe cartiere din Moscova au fost inundate de-a binelea.

Ploaia torenţială din acest weekend a dus la căderea unui volum atât de mare de precipitaţii, încât autorităţile moscovite au recomandat cetăţenilor să stea în case şi să evite călătoriile.

După doar o oră de averse mai multe şosele şi străzi s-au umplut cu apă şi au blocat circulaţia rutieră, în timp ce maşinile din mai multe curţi s-au ascuns pe jumătate sau mai mult în apă. Citeşte continuarea articolului şi vezi o serie de imagini video cu urmările ploii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!