/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Inundaţii în Moscova: Sute de maşini înecate şi zeci de şoferi prinşi printre ape, așteptând ajutor

missing
22 iunie 2020, ora 10:04

Furtunile puternice, care în aceste zile s-au resimţit şi pe teritoriul Republicii Moldova, au afectat şi vestul Federaţiei Ruse. Iar dacă noi am scăpat încă bine merci, în Chişinău doar unele străzi transformându-se în râuri cu o înălţime moderată, atunci mai multe cartiere din Moscova au fost inundate de-a binelea.

Ploaia torenţială din acest weekend a dus la căderea unui volum atât de mare de precipitaţii, încât autorităţile moscovite au recomandat cetăţenilor să stea în case şi să evite călătoriile.

După doar o oră de averse mai multe şosele şi străzi s-au umplut cu apă şi au blocat circulaţia rutieră, în timp ce maşinile din mai multe curţi s-au ascuns pe jumătate sau mai mult în apă. Citeşte continuarea articolului şi vezi o serie de imagini video cu urmările ploii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram