Noul Ford Focus îmbunătățit, dotat cu o unitate de propulsie EcoBoost electrificată şi eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, este acum disponibil pentru a fi comandat pentru clienții din toată Europa, anunţă producătorul cu sediul în Koln, Germania.

Tehnologia sofisticată mild hybrid de 48 V îi permite modelului dotat cu motor EcoBoost Hybrid de 1.0 litri şi cu trei cilindri să furnizeze 155 CP/240 Nm, alături de un nivel de emisii de 115 g/km de CO2 – o îmbunătățire a eficienței cu 17% (consum mixt 5.1 litri) în comparație cu combinația echivalentă de motor EcoBoost pe benzină de 1.5 litri (150 CP), cuplat la o transmisie manuală în şase trepte!

Disponibilă şi în variantă cu 125 CP, motorizarea a primit un demaror-generator integrat, antrenat prin curea (BISG), care înlocuiește clasicul alternator, permițând recuperarea și stocarea energiei care de obicei se pierde în timpul frânării și rulării libere (coasting). Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!