/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Modelele Ford Focus şi Fiesta au primit propulsii mild hybrid, dar şi câteva dotări noi

missing
22 iunie 2020, ora 16:33

Noul Ford Focus îmbunătățit, dotat cu o unitate de propulsie EcoBoost electrificată şi eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, este acum disponibil pentru a fi comandat pentru clienții din toată Europa, anunţă producătorul cu sediul în Koln, Germania.

Tehnologia sofisticată mild hybrid de 48 V îi permite modelului dotat cu motor EcoBoost Hybrid de 1.0 litri şi cu trei cilindri să furnizeze 155 CP/240 Nm, alături de un nivel de emisii de 115 g/km de CO2 – o îmbunătățire a eficienței cu 17% (consum mixt 5.1 litri) în comparație cu combinația echivalentă de motor EcoBoost pe benzină de 1.5 litri (150 CP), cuplat la o transmisie manuală în şase trepte!

Disponibilă şi în variantă cu 125 CP, motorizarea a primit un demaror-generator integrat, antrenat prin curea (BISG), care înlocuiește clasicul alternator, permițând recuperarea și stocarea energiei care de obicei se pierde în timpul frânării și rulării libere (coasting). Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram