/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Premieră: BMW Seria 8 Edition Golden Thunder

missing
22 iunie 2020, ora 08:49

Performanța dinamică fascinantă este calitatea uluitoare a modelelor BMW Seria 8. Mașina sport de lux a producătorului auto premium bavarez este acum îmbunătățită cu o notă de extravaganță în toate cele trei variante ale caroseriei în care este disponibilă.

Accente specifice ale designului într-o nuanţă de auriu, precum și dotările BMW de înaltă calitate, atât pentru exterior, cât și pentru interior, asigură o combinație incomparabilă de fler sport și lux.

BMW Seria 8 Edition Golden Thunder demonstrează încă o dată capacitatea BMW Individual de a transforma vehicule speciale în automobile unice pentru clienții cu cele mai ridicate așteptări în materie de stil și calitate. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşina la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram