Performanța dinamică fascinantă este calitatea uluitoare a modelelor BMW Seria 8. Mașina sport de lux a producătorului auto premium bavarez este acum îmbunătățită cu o notă de extravaganță în toate cele trei variante ale caroseriei în care este disponibilă.

Accente specifice ale designului într-o nuanţă de auriu, precum și dotările BMW de înaltă calitate, atât pentru exterior, cât și pentru interior, asigură o combinație incomparabilă de fler sport și lux.

BMW Seria 8 Edition Golden Thunder demonstrează încă o dată capacitatea BMW Individual de a transforma vehicule speciale în automobile unice pentru clienții cu cele mai ridicate așteptări în materie de stil și calitate. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşina la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!