/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră: Noul CUPRA Ateca facelift

missing
22 iunie 2020, ora 12:16

Versiunea de performanţă a modelului SEAT Ateca facelift, preparată de sub brandul CUPRA, se prezintă în variantă actualizată la doar o săptămână distanţă.

Automobilul a fost modificat vizual, la exterior, în acelaşi mod precum versiunea obişnuită. Noi sunt farurile full LED, grila de radiator şi barele de protecţie, aici toate elementele de caroserie având un design specific.

CUPRA Ateca este o maşină sport oferită cu un nivel înalt de echipamente standard, printre care se numără: scaune sport cu tetiere integrate, jante din aliaj de 19 inci cu design specific şi accente în culoarea cuprului, suspensie DCC cu amortizoare adaptive şi o servodirecţie progresivă, printre altele. Află mai multe, dar şi cât costă modelul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram