În primul meci de la reluarea fotbalului în Moldova, Sfântul Gheorghe a învins-o pe Speranța Nisporeni. Echipa din Suruceni este la un pas de a doua finală consecutivă în Cupă. În același timp, celalalt meci din semifinale a fost oprit din cauza ploii abundente.

Fotbalul din Republica Moldova a revenit la Suruceni, unde echipa locală, Sfântul Gheorghe, s-a duelat cu Speranța Nisporeni. Partida a contat pentru semifinalele Cupei. Sergiu Tofan a fost cel care a înscris primul gol pentru fotbalul moldovenesc de după pandemie.

După deschiderea scorului, jocul Speranței s-a prabușit, iar gazdele au profitat din plin, marcând patru goluri, unul după altul. Alexandru Suvorov a fost principalul artizan, reușind o dublă. Unul dintre goluri a fost demn de generic.

Speranța a revenit pe tabelă prin reușita lui Dan Pâslă, din penalty. Însă, toate tentativele nisporenenilor de a răsturna scorul s-au rispit în minutul 83, când Maxim Iurcu a finalizat centrarea lui Sergiu Istrati. Astfel, stabilind scorul final de 5 la 2.

În celalalt meci din semifinale, dintre Petrocub și Sheriff, ploaia a fost cea care s-a impus în detrimentul spectacolului sportiv. Jocul a fost fost orpit în minutul 29. Meciul dintre cele două echipe se va rejuca în această seară, pe stadionul Zimbru, începând cu  ora 20.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!