Jaguar anunţă o serie de actualizări importante pentru primul său electromobil – I-PACE! Deşi încă nu e timpul pentru un facelift, modelul a primit unele dotări noi care de regulă s-ar schimba anume în timpul acestui proces.

În particular, primul SUV premium de performanță complet electric oferă acum un nou sistem rapid și intuitiv de infotainment, dar și o capacitate de încărcare mai rapidă, ceea ce face deținerea și conducerea unui vehicul electric mai ușoară ca niciodată.

Maşina continuă să arate o performanţă 0-100 km/h în 4.8 secunde datorită celor două motoare electrice care produc 400 CP/696 Nm, dar şi o autonomie de până la 470 km datorită unei baterii de 90 kWh care în mediu se poate încărca o dată într-o săptămână. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!