/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Jaguar I-PACE a primit noul sistem multimedia Pivi Pro şi un încărcător de bord mai puternic

missing
23 iunie 2020, ora 14:22

Jaguar anunţă o serie de actualizări importante pentru primul său electromobil – I-PACE! Deşi încă nu e timpul pentru un facelift, modelul a primit unele dotări noi care de regulă s-ar schimba anume în timpul acestui proces.

În particular, primul SUV premium de performanță complet electric oferă acum un nou sistem rapid și intuitiv de infotainment, dar și o capacitate de încărcare mai rapidă, ceea ce face deținerea și conducerea unui vehicul electric mai ușoară ca niciodată.

Maşina continuă să arate o performanţă 0-100 km/h în 4.8 secunde datorită celor două motoare electrice care produc 400 CP/696 Nm, dar şi o autonomie de până la 470 km datorită unei baterii de 90 kWh care în mediu se poate încărca o dată într-o săptămână. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram