/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Noul Lamborghini SCV12 – primele detalii şi imagini

missing
23 iunie 2020, ora 18:50

Hipercarul de circuit dezvoltat de Squadra Corse şi botezat Lamborghini SCV12 și-a încheiat programul de dezvoltare și este acum gata să ajungă pe pistă pentru premiera sa mondială, programată pentru o zi din vara anului 2020. Despre pregătirea acestei maşini s-a anunţat pentru prima dată în octombrie 2019.

Echipat cu cel mai puternic motor V12 aspirat natural făcut vreodată de compania italiană până în prezent, SCV12 – proiectat de Lamborghini Centro Stile – este capabil să producă peste 830 CP datorită supraîncărcării aerodinamice la viteză mare.

Potrivit companiei, noul SCV12 beneficiază de competența în domeniul sportului cu motor, folosind experiența diviziei Squadra Corse pentru a produce o eficiență aerodinamică crescută și un nivel de forță de apăsare mai mare decât o mașină de curse de clasă GT3. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram