Atenţie la şoferul care conduce un Mercedes-Benz cu numerele de înmatriculare ZKQ 331! Acesta vă poate lua pe capotă, la prima vedere făcând-o din neatenţie, însă din câte se pare fiind total iresponsabil în trafic.

Un cititor ne-a trimis imaginile în cauză la adresa redacţiei, spunând că situaţia a avut loc duminică, 21 iunie, chiar la intrarea în oraşul Orhei.

Filmuleţul înregistrat de o cameră de bord arată cum o tânără femeie se angajează să traverse drumul pe o trecere pentru pietoni bine marcată, însă la un moment dat grăbeşte pasul şi chiar începe să alerge pentru că a observat la timp pericolul iminent. Citeşte continuarea şi vezi imaginile pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!