/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

"Starea era ideală!" BMW-ul ajuns în copac aseară pe str. Sarmizegetusa este de vânzare

missing
23 iunie 2020, ora 08:27

În ultimul articol postat ieri pe AutoBlog.MD vă relatam despre un accident rutier destul de grav care a avut loc luni seară pe str. Sarmizegetusa.

Din imaginile publicate am putut vedea un BMW Seria 5 în caroserie E39, care a lovit cu partea laterală stângă un copac, mașina fiind accidentată grav, iar șoferul transportat la spital.

Ei bine, iată că în această dimineață pe un site de anunțuri auto din Moldova a fost descoperită şi oferta de vânzare a mașinii implicate în accident. Citeşte articolul mai departe şi află cât se cere în schimbul automobilului, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram