Cabinetul de miniștri de la Kiev își dorește să limiteze importul automobilelor rulate în Ucraina și în special a automobilelor accidentate, importate din Statele Unite ale Americii, care, la fel ca în Republica Moldova, se bucură de o popularitate mare printre potențialii clienți de mașini rulate.

Dacă este să fim și mai concreți, prevederea cabinetului de miniștri ține de automobilele care au fost declarate daună totală în SUA. Acestea vor putea fi importate, dar nu vor putea fi înmatriculate, iar astfel vor putea fi folosite doar la piese de schimb.

Proiectul de lege a fost elaborat de Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei și transmis spre aprobare cabinetului de miniștri. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!