/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Petrocub o învinge pe Sheriff, în primul duel din semifinalele Cupei Moldovei

missing
23 iunie 2020, ora 21:35

Petrocub o învinge pe Sheriff și „visează frumos” la prima finală de Cupă a Moldovei, din istoria clubului. Partida dintre cele două echipe s-a jucat în două zile diferite și pe stadioane diferite.

Prima jumătate de oră a duelului dintre Petrocub și Sheriff a avut loc la Hâncești, după care, din cauza ploii abundente, partida a fost oprită.

Meciul a fost amânat pentru ziua următoarea. A fost schimbată și locația, partida fiind reprogramată pe Stadionul Zimbru. Jocul s-a reluat din minutul 29, iar peste câteva clipe, Ion Jardan îl găsește cu o centrare fină pe Iaser Țurcan, care a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap.

De patru meciuri încoace, Sheriff nu o poate bate pe Petrocub. Au fost două egaluri, iar în două meciuri s-au impus hânceștenii. Returul de la Tiraspol este programat pentru 25 iunie. În aceeași zi se va disputa și cealaltă semifinală, dintre Speranța și Sfântul Gheorghe. Aici, în tur, gruparea din Suruceni s-a impus cu 5 la 2.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram