Petrocub o învinge pe Sheriff și „visează frumos” la prima finală de Cupă a Moldovei, din istoria clubului. Partida dintre cele două echipe s-a jucat în două zile diferite și pe stadioane diferite.

Prima jumătate de oră a duelului dintre Petrocub și Sheriff a avut loc la Hâncești, după care, din cauza ploii abundente, partida a fost oprită.

Meciul a fost amânat pentru ziua următoarea. A fost schimbată și locația, partida fiind reprogramată pe Stadionul Zimbru. Jocul s-a reluat din minutul 29, iar peste câteva clipe, Ion Jardan îl găsește cu o centrare fină pe Iaser Țurcan, care a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap.

De patru meciuri încoace, Sheriff nu o poate bate pe Petrocub. Au fost două egaluri, iar în două meciuri s-au impus hânceștenii. Returul de la Tiraspol este programat pentru 25 iunie. În aceeași zi se va disputa și cealaltă semifinală, dintre Speranța și Sfântul Gheorghe. Aici, în tur, gruparea din Suruceni s-a impus cu 5 la 2.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!