/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

A fost selectată compania care va livra Moldovei energie electrică începând cu luna iulie

24 iunie 2020, ora 12:05

Premier Energy a selectat furnizorul de energie electrică pentru următorul an. Astfel, începând cu luna iulie 2020, compania „Energocom” va livra energie electrică R. Moldova.

Potrivit unui comunicat al companiei, noul preț de procurare a energiei electrice pentru volumul necesar al ÎCS „Premier Energy” SA constituie 0,04865 USD / kWh (fără TVA). Contractul va expira la 31 martie 2021.

În cadrul licitației au participat trei furnizori: S.A. „Energocom”, ЧАО «ДТЭК Павлоградуголь» și ООО «ДЕ Трейдинг». Producătorul ЗАО «Mолдавская ГРЭС» s-a retras oficial din concurs în favoarea furnizorului S.A. „Energocom”. În urma a două runde de negocieri, S.A. Energocom a prezentat o ofertă îmbunătățită, acesta fiind desemnat în calitate de câștigător al licitației pentru achiziția de energie electrică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram