/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

În modelele AURUS nu este loc pentru alte VIP-uri! Cu ce maşină a fost adus Igor Dodon la parada de la Moscova

missing
24 iunie 2020, ora 12:21

Parada militară de la Moscova, cu ocazia aniversării a 75 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, s-a încheiat acum câteva minute. La eveniment au participat pentru a doua oară decapotabilele AURUS Senat, care au defilat prin Piaţa Roşie în faţa militarilor, dar şi a oaspeţilor.

Apropo, printre oaspeţi au fost şi mai mulţi lideri de state, printre care şi Igor Dodon. De la începutul acestui clip puteţi privi cu ce maşini au fost transportaţi până la Kremlin.

Cel mai probabil automobilele au fost puse la dispoziţie (ori majoritatea dintre ele) din oficiu, deşi nimănui nu i s-a oferit ocazia să circule cu noi modele AURUS. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram