Parada militară de la Moscova, cu ocazia aniversării a 75 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, s-a încheiat acum câteva minute. La eveniment au participat pentru a doua oară decapotabilele AURUS Senat, care au defilat prin Piaţa Roşie în faţa militarilor, dar şi a oaspeţilor.

Apropo, printre oaspeţi au fost şi mai mulţi lideri de state, printre care şi Igor Dodon. De la începutul acestui clip puteţi privi cu ce maşini au fost transportaţi până la Kremlin.

Cel mai probabil automobilele au fost puse la dispoziţie (ori majoritatea dintre ele) din oficiu, deşi nimănui nu i s-a oferit ocazia să circule cu noi modele AURUS. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!