/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Maşinile KIA cu noua transmisie iMT ar fi perfecte şi pentru susţinerea examenului practic de conducere. Iată de ce

missing
24 iunie 2020, ora 15:43

KIA Motors a dezvăluit astăzi mai multe detalii despre noua sa transmisie manuală inteligentă (iMT), care a fost proiectată pentru o serie de automobile mild-hybrid electrificate (MHEV) din gamă. Prima utilizare de serie din lume a unei transmisii de tip “clutch-by-wire” pe un automobil cu sistem mild-hybrid de 48V a fost realizată pe noul Rio facelift.

Tehnologia este proiectată pentru a spori eficiența consumului de combustibil și a reduce emisiile CO2 ale automobilelor MHEV, păstrând în același timp implicarea șoferului la fel ca în cazul unei transmisii manuale convenționale.

Transmisia iMT consolidează rolul de lider al KIA în dezvoltarea unei game cuprinzătoare de sisteme de propulsie electrificate în toate zonele de preț. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram