Iată şi premiera mult aşteptată de la VW. Modelul actualizat Arteon debutează atât în două tipuri de caroserii distincte, cât şi în premieră în alte două versiuni noi pe lângă cea de bază – eHybrid şi R pur!

La momentul de faţă germanii au făcut publice doar informaţii esenţiale, urmând ca în viitor să ofere mai multe detalii, în special despre modelele mai performante.

Noile modele actualizate se caracterizează printr-un design expresiv și avangardist. Caracteristicile distinctive includ în special partea frontală cu o nouă bandă de lumină continuă (opţiune pentru echipările de bază), câteva bare cromate izbitoare și noi prize de aer în partea de jos. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!