/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Premieră mondială: Noile VW Arteon Fastback şi Shooting Brake facelift

missing
24 iunie 2020, ora 08:56

Iată şi premiera mult aşteptată de la VW. Modelul actualizat Arteon debutează atât în două tipuri de caroserii distincte, cât şi în premieră în alte două versiuni noi pe lângă cea de bază – eHybrid şi R pur!

La momentul de faţă germanii au făcut publice doar informaţii esenţiale, urmând ca în viitor să ofere mai multe detalii, în special despre modelele mai performante.

Noile modele actualizate se caracterizează printr-un design expresiv și avangardist. Caracteristicile distinctive includ în special partea frontală cu o nouă bandă de lumină continuă (opţiune pentru echipările de bază), câteva bare cromate izbitoare și noi prize de aer în partea de jos. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram