Simultan cu modelul Arteon facelift a debutat şi cea mai puternică versiune a sa, care va fi topul de linie, Arteon R. Modelul va fi disponibil pe piaţă în ambele tipuri de caroserii – Fastback şi cea nouă Shooting Brake!

În gama actuală de modele Volkswagen R, Arteon R este al treilea membru cu drepturi depline după T-Roc R și Touareg R, urmând în scurt timp să apară şi noul Golf R.

Noul VW Arteon R a primit sub capotă un motor TSI pe benzină, cu un volum de 2.0 litri şi cu patru cilindri, din care s-au stors 320 CP şi 420 Nm. Nu se exclude că anume această unitate de propulsie va sta şi pe Golf R. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!