/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Premieră mondială: Noile VW Arteon R şi Arteon Shooting Brake R

missing
24 iunie 2020, ora 14:19

Simultan cu modelul Arteon facelift a debutat şi cea mai puternică versiune a sa, care va fi topul de linie, Arteon R. Modelul va fi disponibil pe piaţă în ambele tipuri de caroserii – Fastback şi cea nouă Shooting Brake!

În gama actuală de modele Volkswagen R, Arteon R este al treilea membru cu drepturi depline după T-Roc R și Touareg R, urmând în scurt timp să apară şi noul Golf R.

Noul VW Arteon R a primit sub capotă un motor TSI pe benzină, cu un volum de 2.0 litri şi cu patru cilindri, din care s-au stors 320 CP şi 420 Nm. Nu se exclude că anume această unitate de propulsie va sta şi pe Golf R. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram