/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Premieră mondială: Noua generaţie Opel Mokka debutează în variantă electrică

24 iunie 2020, ora 13:02

Propulsie electrică + emisii zero + manevrabilitate ușoară și conducere plăcuta = noul Opel Mokka. Constructorul auto german a dezvăluit astăzi a doua generație a bestseller-ului său compact, un Mokka robust, complet nou, care combină perfect plăcerea de a conduce cu aspectul modern.

Din start este 100% electric, extrem de eficient și mai compact decât oricând – perfect atât pentru străzile urbane, cât și pentru deplasările în siguranță pe autostrăzi.

Designu-i exterior şi interior îndrăzneț poate impresiona din prima, unde mai pui că un asemenea limbaj estetic vom vedea şi pe viitoarele modele ale mărcii germane. Află mai multe despre model şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram