Propulsie electrică + emisii zero + manevrabilitate ușoară și conducere plăcuta = noul Opel Mokka. Constructorul auto german a dezvăluit astăzi a doua generație a bestseller-ului său compact, un Mokka robust, complet nou, care combină perfect plăcerea de a conduce cu aspectul modern.

Din start este 100% electric, extrem de eficient și mai compact decât oricând – perfect atât pentru străzile urbane, cât și pentru deplasările în siguranță pe autostrăzi.

Designu-i exterior şi interior îndrăzneț poate impresiona din prima, unde mai pui că un asemenea limbaj estetic vom vedea şi pe viitoarele modele ale mărcii germane. Află mai multe despre model şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!