/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Primăria Chișinău va susține în următorii trei ani Clubul Sportiv de Copii și Tineret „Buiucani"

missing
24 iunie 2020, ora 10:14

Primăria Chișinău va susține în următorii trei ani Clubul Sportiv de Copii și Tineret (CSCT) „Buiucani”. O decizie în acest sens a fost aprobată de Consiliul Municipal Chișinău, iar Acordul de colaborare urmează a fi semnat de primarul capitalei, Ion Ceban.

„Ne-am propus să promovăm sportul de performanță și modul sănătos de viață în rândul copiilor, prin susţinerea echipelor divizionare ale Clubului Sportiv de Copii și Tineret (CSCT) „Buiucani”, în cadrul campionatelor naționale și la turneele internaționale, în sezonul fotbalistic 2020-2023”, susține Ion Ceban.

Municipalitatea speră că grație susținerii, jucătorii de fotbal vor obține performanțe la competițiile internaționale.

„Pentru realizarea acestui obiectiv echipele de copii din capitală și suburbii vor fi susținute și motivate, prin crearea de condiții decente pentru antrenamente”, a menționat Ion Ceban.

Pe echipamentul de joc al echipelor de seniori „Buiucani”, care vor evolua în divizia „Națională” și divizia „A”, precum și pe cel pentru participarea la competițiile internaționale va fi aplicat logo-ul „Primăria Chișinău”.

Totodată, CSCT „Buiucani”, va pregăti gratuit 40 de copii cu vârste de 6-12 ani, din diferite categorii sociale, inclusiv copii aflați în situații de risc din municipiul Chișinău, selectați de Club, în colaborare cu Direcția generală educație, tinere și sport și Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului. Viitorii fotbaliști vor fi instruiți de un antrenor calificat și asigurați cu echipament sportiv necesar pentru practicarea antrenamentelor și participarea la competiții.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram