Președintele Igor Dodon este unul dintre șefii de state care au acceptat invitația lui Vladimir Putin de a participa la parada dedicată împlinirii a 75 de ani de la finalizarea celui de-al Doilea Război Mondial, desfășurată la Moscova pe timp de pandemie de coronavirus, contrar recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății. În timpul evenimentului, Dodon și Putin au stat practic „la braț”. Nici politicienii, nici militarii, nici veteranii pe care-i vedem în imaginile de la paradă nu au purtat măști, iar de distanță socială nici pomină. Mai mult, președinții n-au ezitat să dea mâna cu veteranii de război, persoane vârstnice care se află în grupul de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!