/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Captură de proporții la Ocnița. Un milion de țigarete de contrabandă, depistate în mașina unui bărbat

missing
25 iunie 2020, ora 12:50

Un milion de țigarete de contrabandă au fost depistate de polițiștii de frontieră într-un vehicul ce aparține unui bărbat de 35 de ani din raionul Ocnița. Cazul a avut loc în această dimineață, 25 iunie. Individul a vrut să transporte ilegal țigaretele, peste frontiera de stat. 

Totul s-a întâmplat după ce polițiștii de frontieră au observat vehiculul care se deplasa spre linia de frontieră. Operativ, aceștia au stopat autoturismul, aflat la aproximativ 600 de metri de la frontiera de stat.

Însă, șoferul a încercat să se eschiveze de control. El s-a ascuns de patrulă într-o livadă din apropiere. La scurt timp, angajații Poliției de Frontieră au găsit un „Mercedes Sprinter”, înmatriculat în Republica Moldova, la volanul căruia se afla individul.

În timpul unui control oamenii legii au depistat o sută de cutii cu țigări, cu timbru de acciz a Republicii Moldova, pentru care bărbatul nu a putut prezenta acte de proveniență.

În cadrul audierii, bărbatul a declarat că țigările nu-i aparțin, fiind rugat să transporte marfa contra sumei de 200 de dolari.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram