/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Mai mulți transportatori - documentați pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie

missing
25 iunie 2020, ora 14:58

14 transportatori au fost documentați de angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) în ultimele două zile pentru că au admis abateri de la de la recomandările Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică . În nordul țării au fost opt cazuri, în centru și sud – șase cazuri.

Transportul public este unul dintre punctele cu risc sporit de infectare cu COVID-19. Astfel, timp de două zile, ofițerii INSP, împreună cu inspectorii Agenției Naționale de Transport Auto (ANTA), în total au verificat peste 600 de mijloace de transport, zece gări auto și 12 operatori de rute interurbane.

„Inspectorii au verificat dacă autovehiculele sunt dotate cu dezinfectant, dacă conducătorii auto și pasagerii poartă mască și dacă pasagerii sunt transportați în siguranță. Toți operatorii au fost informați despre măsurile de sănătate publică pe care trebuie să le respecte cu strictețe”, spun oamenii legii.

Cetățenii care nu se vor conforma și nu vor ține cont de aceste restricții vor fi amendați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram