Organizatorii concursului “Autoturismul şi SUV-ul anului” din America de Nord (North American Car & Truck of the Year, NACTOY) au făcut publică lista candidaţilor care vor lupta pentru marele premiu din acest an, asta deşi mai multe maşini vor fi lansate abia în a doua jumătate a anului curent!

Mulți producători auto au tot amânat lansările de produse datorită dezvoltării vehiculelor și întârzierilor de producție cauzate de COVID-19, ceea ce face probabil ca numărul total de vehicule eligibile pentru participare în această ediţie a concursului să crească pe măsură ce anul se va desfășura.

Un număr de 36 de maşini au fost nominalizate la momentul actual: 10 la categoria “Cel mai bun autoturism”, 23 la categoria “Cea mai bună maşină utilitară” (crossovere & SUV-uri) şi 3 la categoria pickup-uri & SUV-uri grele. Află care sunt acestea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!