/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Procurau detergenți de calitate inferioară și îi vindeau în ambalaje cu mărci renumite. Schema a doi bărbați din Chișinău

missing
25 iunie 2020, ora 16:30

Procurau detergenți la o calitate inferioară și îi ambalau în recipiente din plastic pe care aplicau etichete cu mărci comerciale renumite, iar apoi le vindeau online. Este schema pusă la cale de către doi bărbați din Chișinău, cu vârstele cuprinse între 23 și 35 de ani.  

În timpul documentării, polițiștii au stabilit că indivizii își desfășurau activitatea într-o încăpere special amenajată cu utilaj și tehnică necesară, informează Poliția capitalei.

În cadrul verificărilor, oamenii legii au ridicat 14 recipiente cu detergent a câte cinci și zece kg fiecare, două recipiente cu lichid de culoare albastră a câte cinci litri și mai multe seturi de abțibilduri pe care erau imprimate mărcile comerciale renumite.

La solicitare forțelor de ordine, bărbații nu au putut prezenta careva acte ce ar confirma proveniența legală a produselor. Marfa va fi supusă expertizei pentru stabilirea prejudiciului cauzat titularului mărcii comerciale.

Poliția stabilește toate toate circumstanțele. Persoanele vinovate urmează a fi trase la răspundere. Oamenii legii recomandă cetățenilor să procure mărfuri doar în magazinele specializate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram