După mai mult de un deceniu de producție, ultimul exemplar al modelului Mulsanne de ultimă generaţie a fost finalizat acum câteva ore, semnificând sfârșitul unei vieți ilustre și extraordinare.

Peste 7.300 de exemplare făcute – toate lucrate manual la casa Bentley din Crewe, Cheshire – au încorporat capacitatea constructorului britanic de a produce un “ultimate luxury sedan”.

Mulsanne este numit punctul culminant a tot ceea ce a învăţat Bentley în primii 100 de ani de istorie, în termeni de producţie a celor mai fine maşini de lux din lume. Rolul de flagship în gamă îl preia cu drepturi depline noul Flying Spur. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!